Romula d.o.o. PROIZVODNI PROGRAM

Podjetje Romula je lesno predelovalno podjetje specializirano za proizvodnjo različnih polizdelkov in izdelkov iz masivnega lesa listavcev in iglavcev, vezanih plošč, MDF plošč in iverke.

KOLUTI ZA KABLE

GlavnI del našega proizvodnega programa predstavljajo koluti različnih dimenzij, ki so namenjeni za električne kable, optične kable, žice, vrvi, plastične cevi, trakove in druge podobne izdelke, ki jih lahko navijamo.

V hali površine 3000 m² s sodobno proizvodno tehnologijo izdelujemo kolute različnih dimenzij v malih in velikih serijah glede na zahteve kupcev. Uporabljen material je vezana plošča, ki omogoča izdelavo lahkih, močnih kolutov za zanesljivo in dogotrajno uporabo.

 

Dimenzije:

  • A: premer kolutov: 400mm - 1600 mm
  • B: premer tulca 200mm - 900mm
  • C: dolžina tulca 280mm – 900 mm

Koluti so lahko za enkratno ali večkratno uporabo.

KOLUTI ZA ENKRATNO UPORABO

Manjše serije kolutov sestavimo v naši tovarni in jih pošljemo kupcu.

Prevoz kolutov predstavlja znaten strošek v ceni proizvoda zato lahko pri večjih serijah kolutov kupcu dobavimo sestavne dele, ki jih nato sam sestavi v svoji proizvodi hali in s tem zmanša stroške prevoza.

KOLUTI ZA VEČKRATNO UPORABO

Razvili smo sistem najema kolutov za večkratno uporabo. Stranka plača uporabo, ki predstavlja le del cene za nakup kolutov. Naše podjetje po uporabi kolute prevzame, pregleda, obnovi in jih pripravi na ponovno uporabo. S tem odpadejo stroški za odpadke, saj je potrebno kolute za enkratno uporabo primerno uničiti. Sevede ne smemo pozabiti tudi na manjše onesnaževanje okolja.