Romula d.o.o. IZDELKI & POLIZDELKI IZ LESNIH PLOŠČ

Podjetje Romula je lesno predelovalno podjetje specializirano za proizvodnjo različnih polizdelkov in izdelkov iz masivnega lesa listavcev in iglavcev, vezanih plošč, MDF plošč in iverke.

PROIZVAJAMO:

MATERIALI, KI JIH OBDELUJEMO:

PROIZVODNE ZMOGLJIVOSTI:

Vsak posamezen polizdelek je lahko različno strojno obdelan, razžagan, obrezkan, zvrtan, 4 stransko obdelan, pobrušen glede na zahteve kupca. Naši CNC stroji z več obdelovalnimi glavami so natančni in visoko zmogljivi. Omogočajo rezkanje in izrezovanje različnih ravnih in zakrivljenih oblik po računalniškem programu. Linija za dolžinsko spajanje elementov, stiskalnice za širinsko spajanje omogočajo izdelano plošč iz masivnega lesa. S širokotračnim brusilnim strojem kalibriramo in brusimo plošče in druge ploskovne izdelke. Z avtomatsko razrezovalko razžagamo plošče na želene dimenzije.

KAKOVOST, PRILAGODLJIVOST, TOČNOST DOBAVE:

Ljubezen do lesa in spoštovanje okolja se odraža v strogi izbiri surovin preko potrjenih ponudnikov. Veliko pozornost namenjamo izbiri materialov, lesa in plošč, da lahko ponudimo kupcu izdelek in uslugo želene visoke kvalitete v dogovorjenih rokih. Vsi uporabljeni materiali od plošč do lepila, ustrezajo visokim varnostnim normam na področju emisij škodljivih za zdravje in okolje.